Nieuws
Wijziging Speelotheek Uitleen

Wijziging Speelotheek Uitleen

Dinsdag 10 november 2020

Beste ouders/ verzorgers,

Omdat we nog steeds te maken hebben met de gevolgen van de corona-uitbraak, betekent het dat u nog steeds niet tijdens de inloop samen met uw kind een spelletje kan spelen in de klas en ook niet samen naar de speelotheek kan komen om een spelletje uit te zoeken, zoals u gewend was.

We willen de speelotheek op een andere wijze openstellen. In plaats van één keer in de week open te zijn, kunt u nu van maandag t/m donderdag een spelletje bij Debbie bestellen. Dit kan via WhatsApp of via de mail.

Vermeldt u de naam en de groep van uw kind en zij zorgt dat het spel bij uw kind terecht komt via de juf of meester. Hoe leuk is dat, dat u nu samen met uw kind thuis een spel kan uitzoeken?

De spelletjes staan in het document “Spelletjes Speelotheek OBS de Schalm” beschreven. Deze vindt u in de bijlage van de mail die u deze week heeft ontvangen. Alle spellen staan er in vermeld. Voor uw gemak zijn er zoveel mogelijk videofragmenten met speluitleg toegevoegd. U hoeft alleen maar op de websitevermelding te klikken.

Normaal gesproken kost een lidmaatschap €2,50 per jaar, maar zolang we in deze corona crises zitten, kan uw kind gratis spelletjes lenen. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen in deze moeilijke en ongewone situatie.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust!

Met vriendelijke groet,

Namens team OBS de Schalm,

Debbie Gerharts

d.gerharts@obsdeschalm.nl

Mobiel nummer: 06-576 554 22


Terug