Nieuws
Speelotheek

Speelotheek

Maandag 11 januari 2021

Beste ouders/ verzorgers,

Omdat we nog steeds te maken hebben met de gevolgen van de corona-uitbraak, betekent het dat u nog steeds niet tijdens de inloop samen met uw kind een spelletje kan spelen in de klas en ook niet samen naar de speelotheek kan komen om een spelletje uit te zoeken, zoals u gewend was.

Zoals eerder vermeld is de speelotheek van maandag t/m donderdag open. U kunt samen met uw kind een spelletje bij Debbie bestellen. Dit kan via WhatsApp of via de mail.

Vermeldt u de naam en de groep van uw kind en Debbie zorgt dat het spel klaar staat zodat u dit op afgesproken tijd kunt ophalen.

De spelletjes staan in het document “Spelletjes Speelotheek OBS de Schalm” beschreven. Deze vindt u in de bijlage van de mail die vandaag naar u is verstuurd. Alle spellen staan er in vermeld. Voor uw gemak zijn er zoveel mogelijk videofragmenten met speluitleg toegevoegd. U hoeft alleen maar op de websitevermelding te klikken.

Normaal gesproken kost een lidmaatschap €2,50 per jaar, maar zolang we in deze corona crises zitten, kan uw kind gratis spelletjes lenen. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen in deze moeilijke en ongewone situatie.

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust!

Met vriendelijke groet,

Namens team OBS de Schalm,

Debbie Gerharts

d.gerharts@obsdeschalm.nl

Mobiel nummer: 06-576 554 22


Terug