Nieuws
Muzikale interactieve theatervoorstelling: (F)linke Soep

Muzikale interactieve theatervoorstelling: (F)linke Soep

Dinsdag 29 augustus 2023

Beste ouder(s), verzorger(s), 

In het kader van de viering Rijkswaterstaat 225 jaar nodigt Rijkswaterstaat u uit voor de spetterende, muzikale familievoorstelling “(F)Linke Soep”.

In deze voorstelling staat het wereldwijde probleem over het oplossen van de plastic soep centraal. De voorstelling wordt spelenderwijs aan kinderen tussen de 6 en 12 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers opgevoerd en zal plaatsvinden tijdens de Wereldhavendagen op zaterdag 2 september (11u, 13u en 14u). Locatie; Wilhelminakade aan de achterkant van Hotel New York. Toegang is gratis. 

Ga mee op reis en beleef spetterende avonturen met Charles Moore, een rappend lantaarnvisje, een verstrikt zeepaardje en veel, heel veel plastic.

Er gaat iets behoorlijk mis en dat heeft grote gevolgen voor het milieu. Kapitein Moore wil het probleem in kaart brengen; de wereld is geen bodemloze put waar we alles maar in kunnen lozen. Samen met alle dieren wil hij de mensen leren de juiste koers te gaan varen. Kunnen de kinderen helpen de ‘Plastic Soep’ op te lepelen? En waar moet dat heen? Het is tijd om nu in actie te komen, alle zeilen bij!

Een dynamisch, stoer, swingend, spannend en groots verhaal over een drijvende vuilnisbelt die 34 keer groter is dan Nederland. 

Bekijk alvast een stukje van de voorstelling:(F)linke soep

 

 


Terug